Welkom bij de Nijmeegse Ultimate Frisbee studentenvereniging BFrisBee2’s. Op 10 september 1994 kreeg Nijmegen er een nieuwe sportvereniging bij: De studenten ultimate frisbee vereniging BFrisBee2’s. Dit is tevens de enige ultimate frisbee vereniging van Nijmegen.

Wil je kennis maken met deze intensieve teamsport en de vereniging kom dan eens mee trainen op het Raboud Sportcentrum op maandag tijdens de cursustraining of tijdens de verenigingstraining op woensdag. Kijk hier voor de actuele trainingstijden en voor onze trainingslocatie op het Radboud Sportcentrum Nijmegen of kijk in onze agenda.

Competitie & Ontspanning
De club speelt mee zowel in de indoor- als de outdoor- en mixedcompetitie ultimate frisbee. Naast de competitie nemen we regelmatig deel aan toernooien in binnen- en buitenland. Ultimate frisbee is een teamsport met zowel mannen als vrouwen teams, maar ook wordt er met gemengde teams gespeeld. Naast sporten is er ook veel ontspanning om elkaar nog beter te leren kennen in de vorm van borrels, spellenavonden, uitjes en nog veel meer gezellige activiteiten.

Lidmaatschap
Lidmaatschap van de BFrisBee2’s kost maar €27,50 per jaar. Daarin zit ook al het lidmaatschap van de Nederlandse Frisbee Bond bij. Bovendien krijg je €5.00 korting op je eerste aankoop van bijvoorbeeld een frisbee of speelshirt. Daarnaast kun je mee trainen met de verenigingstraining. Om mee te trainen moet je wel in het bezit zijn van een sportkaart van het Radboud Sportcentrum. Zie je het helemaal zitten om deze intensieve teamsport te gaan beoefenen en deel te nemen aan de vele leuke activiteiten die de vereniging organiseert dan kan je lid worden via dit inschrijfformulier.

 

frisbeebondlogonssr-logo_website