Cursustraining (maandagavond)

Bij de maandagcursus leer je alle beginselen van Ultimate Frisbee. We zitten nu in het outdoorseizoen. Er vinden twee cursussen plaats op het Radboud Sportcentrum.

Ultimate Frisbee A cursus (beginners) maandag 1730 – 1900 veld 4
Ultimate Frisbee B cursus (gevorderd) maandag 2100 – 2230 veld 3

Wil je aan je conditie werken, kennis maken met een snelle intense en leuke teamsport? Schrijf je dan voor de cursus op maandagavond! De cursus wordt 4x per jaar aangeboden en duurt ieder 10 weken. Er zijn 20 plekken indoor en 25 plekken outdoor beschikbaar per periode, dus wees er snel bij!

Verenigingstraining (woensdagavond)

Op woensdag is de training voor leden van de BFrisBee2’s. Hier wordt dieper ingegaan op het perfectioneren van verschillende tactieken en worpen. Kijk gerust een keer mee!

Ultimate Frisbee verenigingstraining woensdag 2100 – 2230

Trainingstijden

De actuele trainingstijden zijn hier of in de agenda te vinden. Wil je een cursus volgen of mee trainen en lid worden van de vereniging dan heb je een sportkaart nodig van het sportcentrum.

Kennismaken met Ultimate Frisbee

Het is uiteraard ook mogelijk om vrijblijvend een keer mee te trainen. Dit kan zelfs als je geen sportkaart in je bezit hebt. Meld je aan via info@frisbeenijmegen.nl. Meld je dan van tevoren wel even aan bij de balie in het sportcentrum dat het om een introductieles gaat.