Ieder jaar organiseren de BFrisBee2’s een ultimate frisbee indoor toernooi in Nijmegen. Het laatste weekend van oktober staat het sportcentrum ondersteboven van de 16 teams die aanwezig zijn. De teams komen vanuit het hele land en sommige zelfs vanuit het buitenland. In de afgelopen jaren hebben we teams vanuit Duitsland en België ook mogen verwelkomen.

Zaterdagochtend beginnen de wedstrijden en deze zullen door gaan tot het tijd is voor het diner. Iedereen gaat dan naar het Cultuur Café om te genieten van het diner wat het Cultuur Café heeft verzorgd. Vanaf het diner blijft het Cultuur Café de place to be, ‘s avonds zal hier namelijk een super gaaf feest zijn. Het is gebruikelijk dat het feest wordt ingeleid door een band, gevolgd door een DJ. Rond 2 uur is het tijd voor iedereen om richting de sporthal te gaan. Hier wordt gezellig met z’n allen de roes uit geslapen.

Veel tijd voor slapen is er niet, om half 8 staat het ontbijt al weer klaar in het sportcafé en na het ontbijt beginnen de eerste wedstrijden weer. De teams strijden voor de eerste plaats en de winnaars zullen aan het eind van de dag beloond worden bij de prijsuitreiking.

Na het schrijven van dit stuk heb ik er in ieder geval weer heel veel zin in gekregen.
Voor meer informatie kun je contact met onze commissie opnemen via: schreeuwvandemeeuw@gmail.com